Hoe profiteer je van ICO’s?

De meeste mensen die cryptomunten in hun bezit hebben of in de toekomst in deze munten willen beleggen, zijn actief op fora als Bitcointalk.org. Op dit soort fora worden alle ins en outs van de verschillende cryptocurrencies gedeeld. Ook wordt er veel gesproken over ICO’s.

Veel beginnende beleggers weten niet wat ICO’s zijn. Speciaal voor hen hebben wij dit artikel opgesteld. Op deze pagina lees je wat het investeren in een ICO inhoudt, maar ook hoe je precies geld kunt verdienen met een ICO. Tot slot krijg je enkele tips om in een goede ICO te investeren, om zo veel mogelijk winst te maken.

Investeren in een ICO: algemene informatie

De afkorting ICO staat voor Initial Coin Offering. Een Initial Coin Offering wordt aangeboden door een bedrijf dat een eigen cryptomunt wil lanceren. Om dit mogelijk te maken, is er geld nodig. Als je in een ICO investeert, steek je geld in een cryptomunt die nog niet bestaat. In ruil daarvoor krijg je een bepaalde hoeveelheid van deze niet-bestaande cryptomunt.

Wordt de nieuwe munt gelanceerd, dan heb jij als een van de eersten een bepaalde hoeveelheid van deze munt in je bezit. Door een ICO te lanceren, kan een bedrijf voldoende geld verzamelen om een nieuwe cryptomunt te maken. Het voordeel voor jou als investeerder, is dat jij een van de eersten bent die deze nieuwe munt in zijn of haar bezit heeft.

Wat is een ICO precies?

Geld verdienen met een ICO

Je verdient geld met een ICO als de munt in kwestie eenmaal gelanceerd is. Wordt de nieuwe munt bekend, dan willen veel mensen jouw munten kopen. Dit betekent dat je jouw munten met een flinke winst kunt verkopen.

Een ICO heeft altijd een bepaalde sluitingsdatum. Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om in de ICO te investeren. Heb je geld gestoken in een populaire munt en is de ICO voorbij, dan willen veel mensen jouw munten overkopen. Zij kunnen niet meer in de ICO investeren, maar moeten jou als investeerder een flinke hoeveelheid geld betalen om (een deel van) jouw munten te krijgen. Hier verdien je als investeerder veel geld mee.

In een goede ICO investeren: 3 tips

Wil jij ook in een ICO investeren, om hopelijk op de lange termijn veel winst te maken? Dan is het belangrijk om je geld in een goede ICO te steken. Hoe beter de ICO, des te hoger de winst is die je met jouw investering maakt. Hieronder geven we je drie algemene tips om in een goede ICO te investeren.

Tip 1: controleer welk bedrijf er achter de ICO zit. Dit moet een professionele en betrouwbare organisatie zijn.

Tip 2: controleer hoe een ICO precies in elkaar steekt. Hoeveel moet je betalen en hoe moet je dit doen? Hoe krijg je jouw munten vervolgens in je wallet? Heeft de ICO bepaalde garanties?

Tip 3: check hoe veilig een ICO precies is. Dit doe je door te controleren hoe het geld van een ICO beheerd wordt. Investeer alleen in een ICO als het om een veilige investering gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *