Cryptocurrency miljonairs: de verhalen

Je investeert een paar euro in een relatief onbekende digitale munt en een paar jaar later ben je miljonair. Het klinkt onrealistisch, maar voor veel slimme beleggers is deze fantasie werkelijkheid geworden. Zij zijn miljonair geworden door op het juiste moment in de juiste cryptocurrency te investeren. Hun verhalen lees je op deze pagina.

Een kleine investering, een groot vermogen

De mensen die de kansen van de cryptomunt Bitcoin en andere cryptocurrencies direct goed ingeschat hebben, zijn met een kleine investering miljonair geworden. Zij kochten Bitcoins of andere digitale munten toen de waarde nog erg laag was. Zo hadden ze al een Bitcoin in hun bezit voor 100 euro of soms zelfs voor 50 euro of minder dan 10 euro. Nu de koers van de Bitcoin op ongeveer 8000 euro staat, zijn ze rijk.

Zeker de mensen die veel Bitcoins aan hebben gehad in de begintijd van deze cryptomunt, zijn rijk geworden. Zij hebben bijvoorbeeld een paar honderd euro betaald voor 10 Bitcoins. De waarde van hun munten is nu ongeveer 80.000 euro en kan zelfs nog hoger worden.

Drie jonge cryptocurrency miljonairs

Het zijn vooral jonge mensen die rijk zijn geworden met de Bitcoin. Dit is niet zo vreemd, want in de eerste jaren van de digitale munt waren het voornamelijk de ‘innovators’ die de waarde van de Bitcoin al snel herkenden. Wij laten je graag kennis maken met drie van de vele jonge cryptocurrency miljonairs.

Livaneli is een 23-jarige jongen uit Rotterdam. Hij investeerde 100 euro in cryptocurrencies toen deze munten nog vrijwel niets waard waren. Vandaag de dag is hij een echte cryptomiljonair. Hij heeft meer dan een miljoen euro aan cryptomunten, door een eenmalige investering van 100 euro.

Ook de 25-jarige Amerikaan Jeremy Gardner is op deze manier miljonair geworden. Hij kocht Bitcoins, ging op safari in Zuid-Afrika en vergat zijn digitale munten even. Toen hij terug kwam, zag hij dat hij miljonair was geworden met zijn cryptomunten.

Tot slot is er nog Fernando, een 20-jarige jongen die in Ethereum investeerde. Met zijn relatief kleine investering kan hij nu de hypotheek van zijn ouders afbetalen en houdt hij hierna zelfs nog geld over. Dit bewijst dat je niet alleen met de Bitcoin miljonair kunt worden, maar ook met succesvolle Altcoins.

Bekijk hier het verhaal van één van de cryptocurrency miljonairs! 

Oefenen met een Plus500 demo-account

Een goede broker om te beleggen in cryptocurrencies is Plus500. Bij Plus500 kan je namelijk handelen in CFD’s op cryptocurrencies.

Heb je geen ervaring met het beleggen in cryptocurrencies? Dan kun je gratis een demo-account aanmaken bij Plus500. Met een demo-account kun je oefenen met beleggen, zonder daadwerkelijk geld te investeren. Zo kom je er vanzelf achter of het beleggen in cryptocurrencies iets voor jou is. Ook kun je op deze manier alvast oefenen met beleggen, voor je echt geld in cryptomunten gaat investeren.

Zelf investeren in cryptocurrencies

Sommige mensen willen niet alleen beleggen in cryptocurrencies. Ze zoeken daadwerkelijk een manier om cryptocurrencies te kopen voor de langere termijn. Wanner dit het geval is kan je het beste gebruik maken van een bekende online exchange.

Wil jij ook investeren in cryptocurrencies? Dan kan je een account aanmaken bij bijvoorbeeld BTCDirect, Bitvavo of Litebit. Bij deze brokers kun je namelijk geheel veilig in verschillende soorten cryptomunten investeren. Zoek een munt met een relatief lage waarde en een grote kans op een koersstijging, steek hier een bepaald bedrag in en je bent klaar. Met een beetje geluk, wordt deze cryptomunt inderdaad meer waard en maak je veel winst met jouw investering.

Geen crypto miljonair? Je bent niet de enige!

Baal je ervan dat je geen cryptocurrency miljonair bent geworden? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Naast de vele verhalen in de media over jonge genieën die een fortuin hebben verdiend met de aanschaf van cryptocurrencies zijn er ook genoeg verhalen van mensen die een beslissing hebben genomen die achteraf slecht is uitgepakt.

Zo is er het bekende verhaal van iemand die 2 pizza’s had besteld voor 10.000 Bitcoins. Tegenwoordig zou deze hoeveelheid Bitcoins tientallen miljoenen euro’s waard zijn. Achteraf gezien waren dit waarschijnlijk de duurste pizza’s in de geschiedenis van de mensheid.

Een ander verhaal is het verhaal van James Howells. Hij had op een harde schijf zo’n 7500 Bitcoins opgeslagen. James gooide de harde schijf echter weg en was de Bitcoins vergeten. Toen hij de harde schijf weggooide waren de Bitcoins al bijna een miljoen waard. Tegenwoordig zouden de Bitcoins maar liefst tientallen miljoenen waard zijn.

Onthoud daarom altijd dat je met Bitcoins of andere cryptocurrencies een groot verlies kunt behalen. Beleggingen in cryptocurrencies brengen immers risico’s met zich mee. Maar hoeveel geld je ook verliest: uiteindelijk zijn er altijd mensen die slechter af waren in de geschiedenis van de Bitcoin.

Disclaimer: resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *