Bitcoin Gold kopen

Cryptomunt Bitcoin Gold is eind 2017 gelanceerd. De digitale munt wordt gezien als de verbeterde variant van de Bitcoin. De munt ontstond door onenigheid bij gebruikers van de Bitcoin. De ene groep vond dat de Bitcoin te moeilijk was om te minen. De andere groep vond van niet en wilde de Bitcoin niet veranderen. De groep die de Bitcoin wilde veranderen, heeft de Bitcoin Cash op de markt gebracht.

Je kunt Bitcoins kopen, maar je kunt er ook voor kiezen in de verbeterde variant van de Bitcoin te investeren. In dit geval wissel je jouw euro’s niet in voor Bitcoins, maar kies je voor Bitcoin Gold kopen.

Waarom Bitcoin Gold kopen?

Velen noemen cryptomunt Bitcoin Gold de verbeterde variant van de Bitcoin. Het grootste verschil tussen de Bitcoin en de Bitcoin Gold, is dat het minen van de Bitcoin Gold gemakkelijker gaat. Dit maakt de digitale munt toegankelijker dan de Bitcoin. Het is voor velen een goede reden om niet in de Bitcoin te investeren, maar de Bitcoin Gold te kopen.

Bitcoin Gold kopen

Je kunt de Bitcoin Gold niet direct omwisselen voor euro’s. Dit in tegenstelling tot de Bitcoin, die je gewoon met iDEAL kunt betalen. Wil je Bitcoin Gold kopen, dan koop je eerst Bitcoins. Dit doe je met iDEAL of een andere online betaalmethode, zoals je creditcard.

Heb je Bitcoins in je wallet, dan kun je deze omwisselen voor Bitcoin Gold munten. Dit doe je op een online marktplaats als Binance. Hoe het omwisselen van de munten precies werkt, verschilt per online marktplaats. Door je hier eerst even in te verdiepen, weet je precies wat je moet doen om Bitcoin Cash te kopen voor jouw Bitcoins.

Bitcoin Gold kopen

Bitcoin Gold op het juiste moment kopen

Wij raden je aan om Bitcoin Gold te kopen als de Bitcoin Gold koers laag staat. Hoe lager de koers, des te gemakkelijker je namelijk een hoge winst kunt maken door jouw Bitcoin Gold munten later weer te verkopen.

Na paniek waarbij de koers flink is gedaald is instappen dan ook verstandig. Wanneer de koers juist extreem is gestegen moet je oppassen. Een correctie ligt dan op de loer.

Bitcoin omwisselen voor Bitcoin Gold

Heb je al Bitcoin in je bezit? Dan kun je deze direct omwisselen voor Bitcoin Gold munten. Je krijgt hetzelfde aantal Bitcoin Gold voor jouw Bitcoins. Hoe het omwisselen precies werkt, is afhankelijk per wallet of exchange. Wij raden je aan om eerst eens goed te kijken hoe het omwisselen van Bitcoins naar Bitcoin Gold munten werkt bij jouw wallet of exchange. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je jouw Bitcoin Gold weer omwisselen voor Bitcoins? Dan is dit ook zeker mogelijk. Dit werkt op dezelfde manier als het omwisselen van Bitcoins voor Bitcoin Gold munten, maar dan in feite andersom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *